Nyheter

BESTÄLL SKIVOR!
Klicka på respektive omslag för att maila din skivbeställning.
Klicka på iTunes-loggan för att köpa skivor eller låtar digitalt.

                          


2017.11.05 Bluesfest på Palatset!Fredagen den 17 o lördagen den 18 november blir det blåblues för hela slanten på trevliga Palatset i Lkpg! Bland många andra kommer mitt Blåställ blåsa väggar o golv o tak rena från sorger o damm. Kom dit o dansa o drick så ska vi se till att det svänger!

BLÅSTÄLL spelar på LÖRDAGEN den 18 november. Mer information på Palatset.

Varmt välkommen!Palatset, Linköping

Lördag 18/11


2017.09.05 Aldrig så långt till sommarenOnsdagen den 25 oktober gör jag tillsammans med Henrik ”Kisa” Nilsson en synnerligen unik konsert på Stora teatern i Linköping. Unik i det att det sker en o blott en gång att Henrik o jag framför mina låtar - gamla som nya - på piano, trummor, gitarr, keys, munspel o sång. Avskalade, nakna versioner i den vackraste av miljöer; en anrik teater i hjärtat av Linköping. Kom o värm dig i oktobermörkret ihop med oss. Det behövs.

Biljetter anskaffas via Östgötateaterns hemsida (håll muspekaren över datumet, o välj BOKA NU)

Varmt välkommen!Stora teatern, Linköping

Onsdag 25/10
Klockan 19.00
Östgötateatern


2017.07.28 Café Columbia

Fredagen den 4 augusti spelar jag på Café Columbia. Välkommen!2017.07.02 Blåställ på Rimforsa Strand!

Nu om onsdag den 5 juli, när vinden mojnat o solen sparkat alla moln långt ut över haven, tar Frallans Blåställ - med Henrik Nilsson o Jonas Backman - ton igen! Den här gången på vackra Rimforsa Strand. Pur magi, svängig blues, för det mesta på svenska o nästan alltid egenskrivet. Den fantastiska grillbuffén på bordet o den spegelblanka sjön som backdrop; kom dit, om inte annat för att fira det faktum att nästan hela sommaren ligger framom. Varmt välkommen!2017.06.29 Blåställ på Café Columbia!

På fredag, alltså sommarens regnigaste dag, ska vi se till att skapa en varm o trivsam stämning i ladan nedanför caféet! Kulörta lyktor, dans för den som vill o som vanligt ett vanvettigt ös. Boka plats på 0494 - 125 05 o kom dit, så fyller vi ladan med människor o musik! Varmt välkommen! (Om det mot all förmodan inte kommer nåt regn så blir det som vanligt på bakgården.)
Blåstället - Regnet: 1 - 02017.06.04 Sommaren är här!

Sommaren är här. Kort lär den visst vara också, men sånt tror jag inte på. Själv kommer jag göra allt för att den ska få bli lång o het o vacker o fylld av sol o musik. Det börjar den 17 juni på Locknevi motordag. Bara en sån sak. Sen fortsätter det fram genom hela augusti. Kolla in Spelningar o boka bord o beställ biljetter, så ses vi därute i natten nånstans. Varmt välkommen! Överallt.


Nyhetsarkiv